Szülőknek, kísérőknek

A gyermekek gyülekezési helyszínekről a  Napi program menüpont alatt tájékozódhat.
Hazafelé a szülők, illetve kísérők 15:30-kor (a szentmise előtt), vagy 17:30-kor (a szentmise után) jöhetnek a gyermekekért ugyanarra a helyszínre, ahol reggel a szervezőknek átadták őket.
Az utolsó csoportok 10 órakor indulnak a programok helyszínére, ennél később már nem tudjuk a gyermekeket fogadni!

A 10 főnél nagyobb csoportokat csak abban az esetben tudjuk fogadni, ha előzetesen regisztráltak a Találkozóra. A regisztráció módjáról a 
Csoportok regisztrációja pontban talál információt. Kérjük, hogy a csoportok legkésőbb 9.30-ig érkezzenek meg, hogy a gyermekeket tudjuk regisztrálni és csoportokba osztani.

Regisztráció előtt, kérjük, feltétlenül olvassa el a Kiket várunk, és a Házirendünk menüpontot!


Kérjük, hogy a gyerekeknél legyen TAJ kártya, hideg enni-, innivaló, esőkabát, sapka/kendő (napszúrás ellen), tartalék pulóver (ha hűvösre fordulna az idő). A plüss macit, mobiltelefont, MP3 lejátszót és minden egyéb értékes dolgod inkább kérjenek el a gyerekektől, nehogy a nap folyamán elvesszen.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy azokat a gyermekeket, akiknek valamilyen súlyos, esetleg fertőző betegsége van, nem áll módunkban fogadni. Ha a gyermekének allergiája van vagy valamilyen gyógyszert szed, erről feltétlenül tájékoztassa a csoportvezetőt!

A találkozó ingyenes, de az 1 főre jutó költsége 600 Ft.
Kérjük, aki teheti, a gyülekezési helyszínen támogassa adományával a találkozó megrendezését. 

Nagyon szépen köszönjük!