Segítők


A Gyerekmaros találkozón körülbelül 600-630 gyermek vesz részt, ehhez nagyon sok ember segítségére van szükség. Ha elmúltál 16 éves, és szívesen segítenél a Gyerekmaros lebonyolításában, nagy szeretettel várunk.


Csoportvezető


Egy adott altáboron belüli kisebb gyerekcsoport (15-20 fő) vezetője. A közös programokon belül az egyes csoportoknak önálló programjai is vannak, ezek levezetése az ő feladata. A nap kezdetén fogadja a gyermekeket (az altáborvezető irányításával), összefogja a csoportot és gondoskodik róluk. 
1-1 csoportot legalább két vezető irányít, így olyanokat is szeretettel várunk, akinek még nincs csoportvezetési tapasztalata.

 

Papi szolgálat


Kedves Atyák! Szükségünk van rátok! Évről-évre tapasztaljuk, mekkora igény van papok jelenlétére a program folyamán. Annak örülnénk, ha minél több lelkipásztor lenne jelen az egész nap során, de aki csak néhány órára tud ellátogatni hozzánk, az sem fog unatkozni!

 

 

 

Zenei szolgálat

Lehetőség van bekapcsolódni a zenészek szolgálatába. Főként gitárral, de furulyával, hegedűvel, vagy kisebb, hordozható ritmushangszerrel is részt lehet venni az énekek vezetésében. Ehhez a zenei felelőst kell megkeresni előzetesen.

Háttér-szervezés

A felsoroltakon kívül számos apróbb feladat adódik még a nap folyamán. Ilyen a kenyérkenés, sátorállítás, technikai segítség, adott esetben személyszállítás és megannyi apró lehetőség a program gördülékennyé tételében.


A Segítők programja

 

MINDEN SEGÍTŐNKNEK A TALÁLKOZÓT MEGELŐZŐ NAP (PÉNTEK) KEZDŐDIK A PROGRAM!

 

Péntek:

17:00        Találkozó a Nyugati pályaudvaron, indulás Nagymarosra vonattal, a jegyet Nagymaros-Visegrádig vegyétek meg magatoknak.

 

Nagymaroson:    Szentmise (alatta gyónási lehetőség)

Szentségimádás

Ismerkedés, játék

Vacsora

Felkészülés másnapra

 

Szombat:   Reggeli

                 Reggeli ima

                 Gyermekek fogadása

                 Délelőtt-délután foglalkozás a gyermekekkel

 

Először 18.00-kor van lehetőséged hazautazni, kérjük korábbra ne tervezz aznapra programot.

 

A részletes programot elküldjük e-mailben, továbbá az előtalálkozón is ismertetjük.

 

KÖSZÖNJÜK SEGÍTSÉGED, ISTEN ÁLDJON ÉRTE.